header9.jpg

Het huisje heeft een moderne lichte uitstraling en is voorzien van alles wat u tijdens een ontspannen vakantie nodig heeft. Op de benedenverdieping bevindt zich een ruime woonkamer. Bij de eettafel is rekening gehouden met een kinderstoel. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een groot zonnig terrasbalkon op het zuiden. Wanneer de zon niet mocht schijnen kunt u ook binnen genieten. Het huisje is voorzien van een tv met mediacenter, een ruime sortering dvd's en cd's is voor u beschikbaar, waarbij ook rekening is gehouden met de kinderen. Voor de lezers is een uitgebreide boekenkast en voor de spelletjesliefhebbers is er de speelkist met volop puzzels en bordpelen. Voor de koude dagen, zijn alle kamers in het huisje voorzien van centrale verwarming.

De keuken en de badkamer zijn ook op de begane grond. De ruime douche badkamer is voorzien van een zwevend toilet en een ruime douchecabine (0,9 x 1 meter) met Grohe thermostaatkraan.

In de eenvoudige, maar complete en knusse keuken is alles aanwezig wat u tijdens uw vakantie nodig heeft om een goede Belgische maaltijd te bereiden: een gaskookplaat, een combi-magnetron, een koelkast met vriezer, een vaatwasser, een standaard koffiezetapparaat en een Senseo, een broodrooster, ...... kortom alles waar u behoefte aan heeft in een compleet vakantiehuisje.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de voorkant heeft twee losse bedden en de slaapkamer aan de achterzijde heeft een tweepersoonsbed. Wanneer u met vijf personen bent staat er nog een extra 1 persoonsbed op de overloop. Op de overloop is tevens een uitklapbaar kinderbedje aanwezig. Wanneer u van het uitklapbaar kinderbedje gebruik wilt maken dit graag op het reserveringsformulier aangeven.

Per 2013 is gratis WiFi en digitale televisieontvangst in het huisje beschikbaar.

Bekijk het fotoalbum (binnen/buiten) om een goed beeld van het huisje te krijgen.

 

 

imag0378.jpg
img_2342.jpg
slaapkamer2.jpg

  

Ons huisje is gelegen
op het park Sunclass Durbuy