header omgeving2.jpg

Voor een sportieve vakantie bent u in de Ardennen aan het goede adres. Er is in de onmiddellijke nabijheid van het park een groot aantal mogelijkheden beschikbaar. Om een fraaie wandeling te maken hoeft u niet eerst met de auto erop uit. Vanaf het park zijn er al diverse routes beschikbaar. In het huisje is een map beschikbaar met veel wandelingen in de omgeving.

De Ourthe is op loopafstand van het park en daar kunt bij verschillende organisaties (LPMAdventure Valley) een kajak huren voor een fraaie tocht over de Ourthe. Bij deze organisaties is het ook mogelijk om mountainbikes te huren of te survivalen. In de Ardennen en zeker in de omgeving van Durbuy zij vele fraaie fietsroutes en mountainbikeroutes uitgezet.

Wanneer het gaat sneeuwen in de Ardennen is het heel goed mogelijk om te skiën en te langlaufen. In de omgeving van (en als je wilt zelfs op) het park kun je met je Langlaufski's uit de voeten. Op de piste van Baraque de Fraiture zijn twee Alpine banen beschikbaar.

Voor de golfliefhebber is de omgeving van het park een walhalla. Twee van de beroemdste banan van Belgie zijn binnen een straal van 10 kilometer bereikbaar. De beroemde FiveNations baan en Golf BlueGreen de Durbuy.

Wanneer u van Geocaching houdt bent u in de Ardennen ook aan het goede adres. Interessante klim- en klauterpartijen zijn te vinden in en rond Durbuy.

14 huisje huren in de ardennen.jpg
Img_0885.jpg
img_2352.jpg

  

Ons huisje is gelegen
op het park Sunclass Durbuy